Срокове и доставка Спиди


За да направи поръчка, Клиентът трябва да има активна регистрация в сайта, в която да е въвел име, адрес за доставка и телефон за връзка. Тези данни се запомнят в неговия профил и не е нужно да се попълват при следващата поръчка освен ако няма промяна.

Librik.bg си запазва правото да не изпълни поръчката, ако Клиентът е дал неточни или непълни данни и/или продуктите от поръчката са с изчерпана складова наличност. В тези случай Клиентът ще бъде уведомен от наш служител.

В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на даден артикул листван на сайта, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос или нова партида от производството Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като по възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули (модел, марка) със същото качество и цена.

В случай, че настъпи каквато и да било промяна по отношение на съдържанието, стойността, условията и сроковете за доставка на направена поръчка, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или писмо и поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви съгласие с променените условия.

Срок на доставка и допълнителна информация

·         Доставките се извършват чрез куриерска фирма Speedy до техен офис или посочен личен адрес от клиентите

·         Доставкaта се извършва в срок между 24 и 72 часа, всеки ден без Неделя и националните празници.

·         Доставката е безплатна при стойност на поръчката над 99.00 лв. Доставката е 6.00 лв при стойност на поръчка до 99.00 лв за цялата страна.

·         Поръчките се обработват от 10:00 - 16:00 ч. всеки работен ден без Събота и Неделя!

·         За повече информация: +359 878 177 133 (само в работно време)

·         Работно време: 09:30 до 18:00 от понеделник до петък

 

 Условия за доставка на пратки, адресирани до непълнолетни и малолетни лица

 Съгласно решение на Комисия за Регулиране на Съобщенията от 21.12.2017г:

Не се приемат от адрес или в офис препоръчани или непрепоръчани пратки от малолетни или непълнолетни лица, независимо дали са заявени от тях или от трето лице.

Не се предават на адрес или в офис препоръчани или непрепоръчани пратки на малолетни или непълнолетни лица, независимо дали са адресирани до тях или до трето лице.

Непрепоръчани и препоръчани пощенски пратки, адресирани до малолетни или непълнолетни лица, се връчват на родителите или настойниците им срещу документи, удостоверяващи това им качество: акт за раждане или съдебно решение, като се сверява личната карта на представителя.