Държач за книга и книгоразделител Jungle Bookholder Sloth

Държач за книга и книгоразделител Jungle Bookholder Ленивец

Държач за книга и книгоразделител Jungle Bookholder Sloth

Държач за книга и книгоразделител Jungle Bookholder Ленивец

Арт. номер: TG-JBS

 

Държач за книга Jungle Bookholder, който държи страниците на всякакви формати книги удобно отворени. С малък размер, удобен за носене навсякъде с Вас. Би се харесал както на деца, така и на възрастни.

 

Предимствата, поради които бихте се влюбили в него са:

  • Забавен, лесно преносим и лек. Толкова сладък, че с удоволствие ще си го носите навсякъде. Идеален е за използване като книгоразделител.
  • Лесен за употреба – може да бъде използван с всички формати книги и с всякакви корици – учебници, помагала, тетрадки, книги с мека корица, книги с твърда корица, списания и др.
  • Здрав, може да се използва за дълго време;
  • Чудесна идея за подарък. Искате да впечатлите с оригинален подарък? Държачът за книги / книгоразделител е идеален подарък както за дете, така и за възрастен запален любител на книгите, за вашите близки за всякакъв повод – рожден ден, имен ден, Коледа или просто за да ги изненадате. 

 

Начин на употреба:

Изберете около 20-30 страници, плъзнете Jungle Bookholder държача, разделете страниците приблизително по средата (на желаната страница, която да е отворена) и закрепете страниците между „крачетата“ и „ръцете“ на държача. Става изключително лесно и бързо. 

Запитване за Държач за книга и книгоразделител Jungle Bookholder Sloth

безплатна доставка над
Характеристики
Размер на продукта 7.6 cm x 7.6 cm x 0.4 cm
Баркод 5060213019881